Mammemahuis
contact

Leer- & Beleefhuis

In een bijzonder mooi Fries landschap

Ella & Her man TRESOAR
Ella & Her man TRESOAR
Ella & Her man TRESOAR
Ella & Her man TRESOAR
Ella & Her man TRESOAR
Ella & Her man TRESOAR
Ella & Her man TRESOAR
Ella & Her man TRESOAR

Ella & Her man TRESOAR

ELLA & HER MAN - TRESOAR 

Zondag 24 september 2023 15:00 uur

Theaterkerk Mammemahuis Jellum

 

ELLA & HER MAN - TRESOAR 

Op zondagmiddag 24 september komt Ella & Her man met hun nieuwe voorstelling Tresoar naar theaterkerk Mammemahuis te Jellum. Ella de Jong en Herman Woltman laten zich inspireren door landschappen en natuur. Als je in Friesland woont ben je in enkele minuten op het wad of sta je tussen de Friese paarden. Je hoort weidevogels en de serene rust van de meren. Tresoar is het Friese woord voor schat. Het publiek ervaart de klanken van Herman zijn klassieke gitaar, Ella haar stem, bugel en melodica alsof men zich in deze ruimtes bevindt. 

Ella de Jong is actrice en musicus. Ze speelt trompet en zingt in Big Band Friesland. Sinds 2012 speelt ze samen met Herman. Ze werden ooit uitgeroepen als beste singer-songwriters-duo van Friesland. 

Herman Woltman is componist en musicus. Als begeleider van Nynke Laverman ontstond de Friese fado. Hij was jarenlang bandleider en componist van de groep Souldada. De groep toerde o.a. in Zuid Afrika. 

In 2018 maakten ze Myn Skip over de geschiedenis van het Friese skûtsje. De muziekvoorstelling won de Zilveren Anjer van het Cultuurfonds. 

www.ellaandherman.nl

 

Ella & Her man ‘Tresoar’                                                                                                               

Zondag  24 september  2023                                                                                                                     Theaterkerk Mammemahuis                                                                                                       Hegedyk 15 – 9026 BA Jellum                                                                                                                          Aanvang 15:00 uur, deur open 14:30 uur                                                                                                  Entree €17,50 p.p. incl. gratis koffie/ thee bij binnenkomst.

Toegang na reserveren en betaling vooraf via info@mammemahuis.nl

Datum: Zondag 24 september
Aanvang: 15:00 uur